Eikä se sitten muuttanutkaan

Siis Blogi. Runo- ja kulttuuriblogi Runometsä. Olen koettanut kirjoittaa suoraan Blogloviniin, mikä sinänsä toimii, mutta kuvissa on jotain outoa. Ja suoraan nettisivullani simplesitessa en pääse kirjoittamaan edes kuvatekstiä. Kannattaa tosiaan yrittää olla kultturelli ja vastustaa googlen tuotteita... ei kannata. Kuvittelin, että pääsisin helpommalla, jos blogia voisi kirjoittaa samalla kun päivittää verkkosivua. Ei ollut helpompaa se. Tylsää ja vääristävää.

Näyttää myös siltä, että Runometsä löydetään nimenomaan blogspotista, ehkä siksi, että olen jo joitakuita vuosia kirjoitellut täällä. Tai sitten algoritmit täsmäävät. Yhtä pinterestiin postaamaani runoa näkyy myös luetun useita kertoja, joten mikäpä siinä, tehdään näillä vehkeillä, jotka toimivat.

Jos vierailette Berliinissä - mikä on erittäin suositeltavaa tähän aikaan vuodesta, sillä kukat kukkivat, aurinko pilkottaa pilvenraosta ja olut on hyvää ja edullista - niin käykääpäs osoitteessa Barbarossaplatz 5, hieno vanha rakennus suihkulähdeaukion laidalla. Meidän kansainvälisellä kuvataidekurssilla on siellä näyttely. Olemme osallistuneet viime talven ja kevään aikana Ayda Catakin kursseille ja harjoitelleet akryylimaalausta, sekatekniikkaa ja kollaasia. Minusta näyttelyssä on hienoja töitä, vaikka amatöörejä olemmekin, ainakin vielä. Näyttelyyn on vapaa pääsy, ja se löytyy kansalaisopiston toisen kerroksen galleriasta.

Jäätelötötterö Berliinissä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vesillä

Runoja syksyyn

Joutsenlaulua