Viikon mietelause

"Tiedä mikä on elämässäsi tärkeintä ja järjestä päiväsi niin, että se varmasti myös toteutuu." - Aamun ajatus, Positiivarit -

perjantai 24. helmikuuta 2017

Muutamien sananparsien syvällistä pohdiskelua, osa I, rumat

Sanotaan, että rumat ne vaatteilla koreilee. Vähän niin kuin että kauniit ihmiset voisivat kulkea ihan vain alasti, eikä se yhtään haittaisi ketään. Kyllä se minua kuitenkin saattaisi vähän haitata. Jos vaikka pakettifirman mies tulisi ilkosillaan tuomaan pakettia, niin kyllä siinä voisi kuittaus mennä nuotin vierestä.

Jos sanonta pitää paikkansa, niin huippumallit ovat tosi rumia. Tai sitten he ovat kauniita, mutta heidän ylleen puetut Pradan ja Guccin luomukset ovatkin rumia. Lienee makuasia. Mallit ainakin on ihan liian laihoja. Kamalaa, kun jollain on semmoinen työ, ettei saa ollenkaan syödä leivoksia eikä juoda kolaa. Kannattaa muuten katsoa elokuva Paholainen pukeutuu Pradaan, se on hauska ja sympaattinen filmi, ja on siinä kauniita näyttelijättäriäkin, elleivät he sitten ole juuri niitä rumia.

shoes_RU
Kenkiä
Olen viime aikoina, työni puolesta, kirjoittanut niin paljon vaatemainoksia ja muotivinkkejä, että kohta vyöt ja päärmeet pursuavat ulos korvista. Mutta tulin ajatelleeksi, että muotialan sisällöntuotanto on siitä hyvä työ, että tekemistä riittää: maailma on täynnä rumia ihmisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti