Viikon mietelause

"Kaikilla matkoilla on salainen määränpää, josta matkustaja itsekään ei ole tietoinen." - Martin Buber -

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Ei sanan sanaa

Juuri nyt ei kirjoituta. Joulun jälkeen en ole kirjoittanut mitään, paitsi pari osoitetta muistiin ja yhden ostoslistan. Mitkään kirjoita-joka-päivä-yksi-sivu -vinkit eivät toimi - sillä juuri nyt ei ole kirjoittamisen aika. Ei ole sen vuoro. Se saa odottaa syksyyn, silloin tekstiä yleensä syntyy, jos nyt ei ihan itsestään, niin syntyy kumminkin.

Minulla on käännettävänä laajahko, varsin mielenkiintoinen artikkeli. Haluan nyt syventyä siihen, aihe kiinnostaa muutenkin. Sitä paitsi aloitin pari viikkoa sitten akryylimaalauskurssin. Maalauksen opettaja sanoikin jotain todella järkevää: hän oli jossain vaiheessa työn uuvuttamana päättänyt järjestää työaikataulunsa siten, että hän opettaa keväällä ja alkukesästä, mutta käyttää syksyt omien töidensä maalaamiseen. Kuulostaa sellaiselta työjärjestykseltä, että se voisi sopia minullekin. Kirjoittaisin syksyllä ja tekisin keväällä ja kesällä muita töitä. Tienaisin perunat, toisin sanoen.

vergissmeinnicht_RU

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille töidensä parissa uurastaville! Toivon, että tekin olette löytäneet työn, joka tuottaa teille iloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti