Viikon mietelause

"Tiedä mikä on elämässäsi tärkeintä ja järjestä päiväsi niin, että se varmasti myös toteutuu." - Aamun ajatus, Positiivarit -

maanantai 26. joulukuuta 2016

I'm a barbie girl

Kevennystä pulleaan päiväänne, tuli kirjoitettua pari vuotta sitten.Barbie-leikki

Tän nimi olis Johanna. Tää olis kaunis ja kirjailija. Tää osais kirjoittaa kaupungin valot asfalttiin, märästi ja sameasti, niin kuin Timo Jakola. Tän sormesta jäis skanneriin puhdas ja kuulas jälki, jossa on särö, ja lähetystövirkailija näkis heti, että tän täytyy olla joku taiteilija tai runoilija tai muu. Salaa se katsois allekirjoitusta ja toteais että on se.
Kun tää näkis metron, tää keksis että se on keltainen käärme ja ihmistungos sen uumenissa kuristusote. Tää olis niin rohkea, että alkais kesyttää sitä käärmettä.
Tää jäis kyydistä vieraalla asemalla ja kirjais ikkunakantiseen muistikirjaansa kaiken mitä näkee, koska tää kokis olevansa lasin takana, tarkkailija. Suihkulähdettä tää sanois kylmäsuiseks lohikäärmeeks ja bussi yössä olis monisilmäinen kiiltomato. Sitten tää muistais ne Jakolan maalaukset, häpeäis ja lähtis kotiin.
Matkalla tää miettis että onks tää oikeasti runoilija vai luuleeks vaan olevansa. Ja oliks tän nimi Johanna vai joku muu. 

(C) Riikka Johanna Uhlig 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti