Viikon mietelause

"Kaikilla matkoilla on salainen määränpää, josta matkustaja itsekään ei ole tietoinen." - Martin Buber -

lauantai 1. lokakuuta 2016

Lokakuun arvonta Runometsässä

Runometsässäkin alkavat lehdet kellastua, mikä ei tosin vähennä luku- ja kirjoitusintoa, vaan pikemminkin päin vastoin: kuppi lämmintä juotavaa, viisi kerrosta vaatteita päälle ja kynä käteen. Tai dekkari, jos siltä tuntuu.

Lokakuun arvonta keskittyy runoon. Palkintona on Sirkka Turkan kertaalleen luettu runoteos "Niin kovaa se tuuli löi". Runoilija tunnetaan muun muassa siitä, että hänen runoissaan esiintyy usein koiria ja hevosia. Koska allekirjoittanut ei ole koiraihminen, arvontaan liittyvä tietokilpailukysymys koskee hevosia.

Missä hevosella on niinkin poeettinen ruumiinosa kuin yönsilmä?
a) päässä
b) kaviossa
c) jalassa

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet maapallon ihmiset. Kukin saa osallistua vain kerran joko blogissa tai Runometsän facebook-sivulla. Jos joku arvaa molemmissa, hänet diskataan. Kilpailu alkaa 1.10. ja päättyy 14.10. Keski-Euroopan aikaa klo 23 (eli Suomen aikaa klo 24).

Osallistujat voivat käyttää apunaan tietokirjoja tai kysäistä kaverilta, jos itse eivät tiedä. Googlaaminen on sallittua, muttei suositeltavaa, sillä tämä on kirjablogi.

Arvonta suoritetaan siten, että Onnetar kirjoittaa kaikkien oikein vastanneiden nimet paperille allekkain aakkosjärjestyksessä ja lukee sitten ääneen Entten tentten -lorua. Pois-sanan kohdalle osunut nimi tai nimimerkki on voittaja, ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko sähköpostitse tai fb:n yksityisviestillä. Palkintokirja lähetetään voittajalle postitse. Runometsä maksaa postikulut mihin tahansa maahan (kosmonautit voivat ilmoittaa Maassa sijaitsevan osoitteensa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti