Viikon mietelause

"Tiedä mikä on elämässäsi tärkeintä ja järjestä päiväsi niin, että se varmasti myös toteutuu." - Aamun ajatus, Positiivarit -

lauantai 27. helmikuuta 2016

Arvoituksia

Kalevalan päivänä voi tietysti lueskella Kalevalaa tai Kanteletarta, mutta minä päätin tutkailla vanhan kansan arvoituksia Eero Salolan kokoamasta kirjasta Missä puut punalle paistaa. Nuoren väen kansanrunokirja I. Katsokaahan, millaista kuvakieltä!

Arvauksenne voitte jättää kommenttikenttään tai Runometsän facebook-sivun arvauskohtaan. Kaikkiin kysymyksiin oikein vastanneiden kesken arvotaan vähän käytetty kirja. Mikä kirja, se selviää myöhemmin. Arvonta on Runometsän oma, Blogger, facebook ja mainostajat eivät osallistu arvontaan. Vastausaika päättyy 28.2.2016 klo 24:00 Suomen aikaa (23:00 Keski-Euroopan aikaa). Oikeat vastaukset ensi lauantaina 5. maaliskuuta blogissa ja fb-seinällä. Ei kun arvaamaan!1. Sinerväinen seulan kansi, kultaseulanen sisässä?

2. Ei huku vedessä, ei pala tulessa eikä mahdu maan rakoon?

3. Kaksi kultaista käkeä yli orren katselevi?

Huom. Kuvat ovat tässä vain koristeena, eivätkä liity arvoituksiin. Piirustustyyliä olen hieman matkinut Missä puut punalle paistaa -kirjan kuvittaneelta Olli Viiriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti